Кампањи

Хуманитарна акција за помош на ранливо население „Вашиот прилoг – значајна помош“

Црвениот крст на Република Северна Македонија oд  19 до 25 април  2021 година во рамките на традиционалната „Недела на солидарност“ организира хуманитарна акција под мотото: „Вашиот прилог – значајна помош“. Акцијата има за цел да се подигне свеста на населението

ПРОЧИТАЈТЕ ПОВЕЌЕ »
top