Здравствени-превентивни програми

Навремен и безбеден медицински транспорт до здравствени установи

Здравствените и социјални сервиси се едни од значајните сегменти на Црвениот крст на Република Северна Македонија. Со  нивното доближување до граѓаните во нашата држава, Црвениот

ПРОЧИТАЈТЕ ПОВЕЌЕ »
top